Starlight Express i Oslo Spektrum

For første gang i Norge: Halsbrekkende rulleskøytestunts og eventyrlige kostymer i den fartsfylte musikalen Starlight Express. Etter 18 år i London’s West End kommer den endelig til Norge i en modernisert og spektakulær versjon. Alle går på rulleskøyter. Du har aldri sett maken! Video

Starlight Express er fortellingen om det lille lokomotivet som triumferer til slutt, trass i motgang og underlegenhet. Medmenneskelighet og pågangsmot seirer over fart og styrke. Fortellingen utspiller seg i et togmiljø mot et bakteppe av high-tech scenografi, imponerende effekter og Andrew Lloyd Webbers pulserende musikk. Publikum i alle aldre vil glede seg over den morsomme, spennende og fartsfylte musikalen!

I Oslo Spektrum – KUN 4 FORESTILLINGER!

Torsdag 15. november kl. 19.30
Fredag 16. november kl. 19.30
Lørdag 17. november kl. 15.00 og 20.00

Billettpriser kr. 595 / 495 / 355
VIP-pakker for firmaer og grupper

Billetter bestilles på tlf. 815 33 133