Operafest på Oscarsborg

Musikalsk fyrverkeri på Oscarsborg festning i august!
I år inviterer OscarsborgOperaen til Operafest i borggården på Oscarsborg festning fra 22. til og med 26. august. Med fullt orkester, stort kor og 6 flotte solister, serveres kjente og kjære høydepunkt fra operalitteraturen ispedd noen ukjente operaperler og en god porsjon humor. Solistene får utfolde seg i sine favorittarier, duetter og ensembler. Dette blir en virkelig festaften med masse vakker musikk, flott sang og god stemning under stjernehimmelen.

Dirigent og musikalsk ansvarlig er Terje Boye Hansen. Regien er ved Ronald Rørvik og koreografien er det Toni Herlofson som har hånd om. Oslofjord Kammerfilharmoni er fast operaorkester. Oscarsborg Operakor blir i år innstudert av DNO&Bs kormester David Maiwald, og de 45 sangerne er sangstudenter, unge profesjonelle og dyktige korsangere fra Folloregionen.
Solistene er: Mari Eriksmoen, Ina Kringlebotn, Anna Einarsson, Marius Roth Christensen, Yngve André Søberg /Espen Langvik og Ludvig Lindström.


Spilledatoer:
Onsdag 22 august kl. 19.30
Torsdag 23. august kl. 19.30
Fredag 24. august kl. 19.30
Lørdag 25. august kl. 19.30
Søndag 26. august kl. 15.00


Som vanlig setter vi opp egen op
eraferge fra Aker Brygge til Oscarsborg festning (t/r) i tilknytning til forestillingene. I tillegg til den regulære fergen fra Drøbak, kan man i år også bli med båtene Rigmor og Rigfar fra Sandvika.
”Programmet for årets operafest er spennende, med en herlig blanding av kjente og litt mindre kjente perler fra opera- og operetteverdenen, ispedd en god porsjon humor. Solistene skal få lov til å briljere i sitt favorittrepertoar. Bedre blir det ikke,” sier operasjef Anne Felberg. For ytterligere informasjon, kontakt:
Anne Schinrud (produsent), tlf. 92 43 97 16
Anne Felberg, (operasjef), tlf. 91 64 04 35
For mer informasjon om OscarsborgOperaen og årets forestilling, se: www.oscarsborgoperaen.no