Cats i Oslo Spektrum

• VERDENS MEST POPULÆRE MUSICAL!
En natt på søppelfyllingen. Kattene møtes for å leke. Lederen deres skal bekjentgjøre hvem av dem som skal gjenfødes til et nytt liv. Dette skal skje ved soloppgang. I mellomtiden forteller kattene historier om berømte katter fra tidligere tider.

Rolleliste og biografier | Credits


CATS er et av de største musikkteaterverk gjennom tidene og den musikal som har spilt lengst både på Broadway og i Londons West End. På den nordiske turneen ble den vist i arenaformat, i Oslo Spektrum 5-9. november. Se en video
Handlingen er basert på nobelprisvinneren TS Eliots verdensberømte diktsamling, «Old Possum’s Book of Practical Cats». Musikken er av Sir Andrew Lloyd Webber, og er kanskje mest kjent for sangen «Memory».

FRA ELTON JOHN1S “AIDA” TIL ROCK1N ROLL KATT I OSLO

Endelig fikk vi se den norske skuespilleren Jan Erik Madsen (27) i en hovedrolle på scenen i Oslo Spektrum, der han sang og danset rollen som rocke-katta Rum Tum Tugger i CATS.