Grease i Oslo Spektrum

GREASE gjestet Oslo Spektrum høsten 2004.

GREASE gjestet Oslo SPektrum høsten 2004.

SUKSESS-MUSIKALEN “Grease” kommer til Oslo Spektrum torsdag 25. november 2004. Kun 5 forestillinger!
Denne førsteklasses produksjonen av den alltid populære musikalen har sangere og dansere direkte fra Londons West End, og den er spesielt tilrettelagt for Oslo Spektrum.

Se en video

GreaseRegien er ved Anthony van Laast (mannen bak koreografien i kjempesuksessen “Mamma Mia!” og “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat”).
Han har skapt et show som bobler over av eksplosiv energi og er spekket med velkjente sanger, som f.eks. “Summer Nights”, “Sandra Dee”, “Greased Lightnin’” og mange flere.

Musikalen Grease ble skapt av herrene Jim Jacobs og Warren Casey, og hadde verdenspremiére på Broadway i 1972. Siden har musikalen gått sitt triumftog veden over. I 1979 overtok Grease rekorden som det lengst-spillende show i Broadways historie, og den filmatiserte versjonen med John Travolta og Olivia Newton John i hovedrollene ble den største kassasuksessen for noen musikalfim gjennom tidene. Filmen ble re-lansert av produsentene Robert Stigwood og Alan Carr i 1998 for å feire 20 år med “Grease-mania”.

Med et utall produksjoner på scener over hele verden, opprettholder musikalen sin evige popularitet med sin uimotståelinge miks av ungdommelig usikkerhet, livsglad utfoldelse og en overstrømmende fysisk energi på scenen. I tillegg er musikalen en hyldest til 50-tallets pop-kultur.

Anne Schinrud i Schinrud Productions sier: “Dette er første gang GREASE presenteres i arenaformat i Norge. Vi er stolte av denne produksjonen og gleder oss til å presentere den for det norske publikumet. Vi har tidligere hatt suksess med Cats, Saturday Night Fever, Hair og Chess ­ nå er det partytime og “Grease is the word!”